Zaklad gastronomiczny aldo

System POS to projekt gastronomiczny do prowadzenia każdego typu obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe plus tym całe.

Dla małych oraz popularniejszych lokali POS bardzo świetnie kontroluje się w obsłudze zarówno małych lokali, jak i całych sieci gastronomicznych. To pewne narzędzie, przystosowane do aktywności na pewnej liczbie stanowisk POS. Projekt w staranny sposób usprawni prowadzenie na indywidualnych szczeblach menedżerskich, zapewniając dużą władzę nad każdym etapem książki w pokoju. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność ludzi w kuchni również na sali, co przyśpieszy czas realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi i planowanie smacznego menu.

Zgodność z pozostałymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma urządzeniami oraz układami, które usprawnią działanie każdego lokalu. Leczenie na specjalistycznym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych albo też bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, oddziałują na krótszą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Jasny i łatwy sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników oddziałując na stok kosztów wdrożenia systemu.

Czerpanie z modułu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie wpisów do zamówień, zgodność z kasami lub drukarkami fiskalnymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie wiadomości o próbach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, sprzedaże i saldo każdego stolika, grupowanie artykułów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy widok na salę, spis dodatków do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, wiedze o zbyt wydłużonym okresie obsługi stolika, itp. Szybkość: zbieranie i modyfikacja zamówień, drukowanie bonów w mieszkaniu przygotowania dań, szybka zmiana zamówień, pasek produktów dużego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa innych form płatności.